Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Immotech

ImmoTech is opgericht in 2009, ImmoTech staat voor Immobiliserende Technieken. Het zijn technieken die uitgevoerd worden op de gipskamers in ziekenhuizen. ImmoTech is Martin Leenders, specialist in deze technieken.

Als ZZP'er in de zorgsector en ervaren BIG geregistreerde gipsverbandmeester VGN bied ik mijn diensten aan. Daarnaast leidt ik mensen op in de toepassing van immobiliserende technieken. Ik ben beschikbaar voor alle collega gipsverbandmeesters die tijdelijk of voor een langere periode een ervaren en creatieve collega zoeken.

Ik heb in verschillende ziekenhuizen inmiddels een grote schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Onder de knop 'werkervaringen' kunt u zien op welke terreinen ik thuis ben.

Na een aantal jaren in een vaste baan, later in combinatie met een uitzendbureau en vervolgens detachering, heb ik als gipsverbandmeester de stap gezet naar ZZP'er. U kunt van mij flexibiliteit en vakmanschap verwachten

Ik zie er naar uit om u van dienst te zijn!

Martin Leenders, gipsverbandmeester VGN

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren